Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps » K-250-4 foot switch
K-250-4 foot switch [message #24597] Sun, 31 January 2016 12:39 Go to next message
slk854 is currently offline  slk854
Messages: 192
Registered: January 2015
Senior Member
I have a foot switch for the K-250-4. It works the effects fine but I do not have any lights working. I have continuity from the center of the connection on the bulb to ground. I am not getting any voltage reading on that #2 pin. I even took a reading from inside the switch also when it was connected to the amp. I could not get a reading from red to ground. What kind of voltage should I be getting? AC or DC and what voltage? I have 2 of these amps with the same issue with no voltage to that xlr jack it seams? Seams strange. To get that xlr jack out you have to remove the reverb tank. Not a biggie but if I don't have to I would prefer not to. Any ideas?????
Re: K-250-4 foot switch [message #24599 is a reply to message #24597] Sun, 31 January 2016 19:02 Go to previous message
slk854 is currently offline  slk854
Messages: 192
Registered: January 2015
Senior Member
I found the problem. Red wire was disconnected from the connector and soldered elsewhere. Removed it and soldered it to the right pin and it is working just fine now. It is alive

http://i1211.photobucket.com/albums/cc434/hunter12407/004_zpsru1j2lhz.jpg

Steve

[Updated on: Sun, 31 January 2016 19:06]

Report message to a moderator

Previous Topic: 2 prong cord to three prong
Next Topic: New Thread for SD's A4
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep #d 18:09:53 EDT 2019
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.