Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps » Kustom III-B power no sound (troubleshooting)
Kustom III-B power no sound [message #27770] Sat, 06 June 2020 16:50 Go to next message
BaBaBassPlayer is currently offline  BaBaBassPlayer
Messages: 1
Registered: June 2020
Junior Member
hello all, just picked up a Kustom III head, Kustom 2x15 cab and fender 1x15 cab for almost nothing. looked up the serial number for the head which dates it to 1977. head powers up, but I'm getting no sound plugged into either cab. not finding much info about this model on line, anyone have experience with it? any ideas? thanks!
Re: Kustom III-B power no sound [message #27772 is a reply to message #27770] Sun, 07 June 2020 15:34 Go to previous messageGo to next message
Kochens is currently offline  Kochens
Messages: 64
Registered: April 2009
Location: Denmark
Member
Is it the Kustom lll Lead head ?
Re: Kustom III-B power no sound [message #27773 is a reply to message #27770] Mon, 08 June 2020 07:05 Go to previous messageGo to next message
stevem is currently offline  stevem
Messages: 4284
Registered: June 2004
Location: NY
Senior Member
So when you turn it on there's no light pop out of the speaker(s) or hiss if you put your ear right up to the speaker(s)?

You will need to slide the chassis out of the cabinet and get the PC board numbers off of the 3 or 4 circuit boards, and also take some photos/ gut shots to send me and then I can likely help.

If there's any good news, atleast it's not blowing fuses!
Re: Kustom III-B power no sound [message #27775 is a reply to message #27773] Mon, 08 June 2020 10:22 Go to previous message
pleat is currently offline  pleat
Messages: 1412
Registered: June 2004
Location: Belding, Mi
Senior Member
Have you tried to clean the molex connector plugs between each of the circuit boards?
Previous Topic: Reducing the high frequency hiss on Frankie heads
Next Topic: Kustom K150 Death Cap? Getting voltage through guitar cord.
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul #d 17:58:03 EDT 2020
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.