Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps
    Replies Views Last message
  Ol' Sidewinder
By: Mrd34d on Thu, 10 September 2015
14 3552 Sat, 12 September 2015 22:33
By: chicagobill
  Kustom II-1 output issue
Trouble with new acquisition
By: ramrod250 on Tue, 01 September 2015
5 1428 Tue, 08 September 2015 20:12
By: stevem
  K200b-2
hummer
By: Iowa Boy on Sun, 06 September 2015
4 1287 Sun, 06 September 2015 22:28
By: chicagobill
  K150-6 pumps out DC voltage when powered on.
By: corybrown on Mon, 24 August 2015
7 1993 Mon, 31 August 2015 06:38
By: stevem
  1978 Kustom II Lead Help
By: Ryehat on Sat, 22 August 2015
3 1789 Sat, 29 August 2015 12:33
By: Ryehat
  Kustom XII bi-amp
amp wires have been cut ( 1 2)
By: Iowa Boy on Mon, 10 August 2015
67 10706 Wed, 19 August 2015 23:02
By: Iowa Boy
  tone problem on K25C-2
no treble no glassy highs
By: vintagefan on Sat, 20 June 2015
29 7822 Tue, 18 August 2015 06:42
By: stevem
  JBL K140's
rattling problem
By: oren hudson on Tue, 28 July 2015
6 2287 Fri, 31 July 2015 08:51
By: C4ster
  kustom amp volume
low volume
By: sefiero on Mon, 20 July 2015
3 1790 Wed, 22 July 2015 12:04
By: stevem
  K200B-1 left channel makes a loud whooshing sound
By: gui_tarzan on Thu, 02 July 2015
18 4424 Sat, 18 July 2015 06:27
By: stevem
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Mon Sep #d 18:06:03 EDT 2019
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.