Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps
    Replies Views Last message
  KUSTOM - Hustler and Commander
reverb bummers
By: LeeNails on Sun, 17 July 2016
23 4313 Mon, 25 July 2016 12:00
By: chicagobill
  Castors
By: slk854 on Fri, 22 July 2016
6 1490 Mon, 25 July 2016 11:33
By: slk854
  K250 Adding an Effects Loop
. . . .anybody ever tried this?
By: LeeNails on Sat, 25 June 2016
15 2889 Fri, 15 July 2016 06:43
By: stevem
  bulb blew out. Do I have to take it apart?
By: Epidrake on Sat, 09 July 2016
8 1705 Wed, 13 July 2016 20:33
By: Epidrake
  Reverb fix for early K100-2
No Q131 in my amp, so I found a workaround
By: Jerrybass1955 on Fri, 17 October 2014
3 1904 Mon, 11 July 2016 12:39
By: chicagobill
  k200-b1
input hash
By: bowalk6 on Mon, 20 June 2016
3 1162 Mon, 20 June 2016 14:26
By: stevem
  k100 2 has a steady hum
How to fix this
By: mjg3145 on Fri, 17 June 2016
2 944 Sun, 19 June 2016 05:44
By: stevem
  volume jump and weak reverb/tremelo
same
By: backbeat1967 on Fri, 17 June 2016
1 859 Sat, 18 June 2016 02:11
By: chicagobill
  Transistors?
By: Shaun_Musings on Sun, 15 May 2016
6 2217 Tue, 17 May 2016 10:26
By: stevem
  Naguhide Repair/Touch-up
By: slk854 on Wed, 06 April 2016
17 4958 Thu, 05 May 2016 17:00
By: Kustom_Bart
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Sat Jun #d 23:23:29 EDT 2019
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.