Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps
    Replies Views Last message
  K250- 2 will not turn on
By: Artgarthok on Fri, 19 May 2017
17 7299 Mon, 22 May 2017 22:10
By: Artgarthok
  Lead III cutting off
My lead III will run for about 3 minutes then turn off.
By: veldarc on Mon, 08 May 2017
9 3896 Sun, 14 May 2017 05:50
By: stevem
  K150-8 Loud Thump
By: ReverbJoe on Thu, 20 April 2017
13 4892 Mon, 24 April 2017 12:16
By: stevem
  K200B
Lost output
By: stevem on Wed, 05 April 2017
8 3787 Thu, 13 April 2017 14:31
By: irish77060
  K-250-4 head
Channel two took a crap
By: Iowa Boy on Mon, 03 April 2017
4 1645 Tue, 04 April 2017 09:14
By: stevem
  Krossroad 500 - "pop" when shutting off
By: rodak on Tue, 14 March 2017
2 1650 Wed, 15 March 2017 20:38
By: rodak
  Changes in capacitor values - from schematic
restoring
By: Saransk on Fri, 03 March 2017
5 2278 Mon, 06 March 2017 13:00
By: stevem
  K200 B5 PA head help
lots of questions
By: Drjones1106 on Wed, 01 March 2017
3 1712 Thu, 02 March 2017 06:12
By: stevem
  Turn on Thump and turn of "pop" K100C-8
working but....
By: Saransk on Sun, 26 February 2017
1 1133 Sun, 26 February 2017 17:17
By: chicagobill
  Kustom 100 C-6
right side has no signal
By: Bodean1 on Sat, 04 February 2017
21 11434 Fri, 10 February 2017 22:16
By: Bodean1
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Wed Jun #d 19:11:18 EDT 2019
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.