Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps
    Replies Views Last message
  K200B-1 left channel makes a loud whooshing sound
By: gui_tarzan on Thu, 02 July 2015
18 4962 Sat, 18 July 2015 06:27
By: stevem
  Chrome ports
By: slk854 on Sat, 11 July 2015
2 1045 Sat, 11 July 2015 13:30
By: slk854
  K 250 Bass Head
Blue Light Issue
By: oren hudson on Thu, 02 July 2015
5 1538 Sat, 11 July 2015 13:03
By: oren hudson
  K-150-8
Schematics
By: ReverbJoe on Fri, 03 July 2015
19 4007 Fri, 10 July 2015 06:12
By: stevem
  need reverb tank advice
also speaker wattage advice
By: vintagefan on Wed, 08 July 2015
2 1069 Wed, 08 July 2015 14:13
By: vintagefan
  K-250-4 reverb unit
By: slk854 on Mon, 06 July 2015
14 2881 Tue, 07 July 2015 19:01
By: Iowa Boy
  K100-2 term question - trem strength fades
By: gui_tarzan on Thu, 04 June 2015
24 6496 Sat, 27 June 2015 12:20
By: chicagobill
  Kustom k200 low power
My Kustom isn't as loud as it used to be
By: GunHillRoyal on Thu, 25 June 2015
3 1519 Thu, 25 June 2015 23:21
By: chicagobill
  Kustom K100 2 - Just Hum/Buzz - No Other sound
By: jgiebler on Tue, 23 June 2015
3 1713 Tue, 23 June 2015 15:41
By: chicagobill
  '60's 2x12" cabinet impedance?
using cabinet with Fender amp
By: redfarfisa on Fri, 19 June 2015
4 2032 Fri, 19 June 2015 18:40
By: stevem
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Thu Jul #d 09:38:25 EDT 2020
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.