Home » VintageKustom.com » Repairing Kustom Amps » K150-6 pumps out DC voltage when powered on.
K150-6 pumps out DC voltage when powered on. [message #23707] Mon, 24 August 2015 14:21 Go to previous message
corybrown is currently offline  corybrown
Messages: 51
Registered: August 2015
Member
Quote:
I'm still thinking that there is something loose in there. So that we are all on the same page, post the pc board numbers that you have in the amp.

It may be best to start a new thread in the repair section, as this one has gotten long and a bit off track here and there.


New thread. Continued conversation from http://www.vintagekustom.com/FUDforum/index.php?t=rview& goto=23706#msg_23706

Ill get the pc board numbers as soon as I get home.

Thanks again for all the help.


 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: K100 2 Questions
Next Topic: Reducing the high frequency hiss on Frankie heads
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep #d 09:57:34 EDT 2020
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.9.